Mijn Favoriete links

Homepage's van audiofielen

http://www.triodedick.com Nederlandstalige web-site over het bouwen van triode buizenversterkers. Voor mij één van de site's over het bouwen van buizenversterkers.
http://www.dddac.de Alles over het bouwen van Dac's en buizenversterkers. Engelstalig. Erg interessante site over het bouwen van Dac's en SE buizeneindversterkers.

http://home.hetnet.nl/~geenius/index.html
Tony Gee's site over het zelfbouwen van speakers. Tony maakt zeer mooie ontwerpen die perfect nabouwbaar zijn.
http://www.cs.helsinki.fi/u/oheinone/valves/ Buizenlink 1001 links naar buizensite's
http://www.audioforum.be Belgische Audioclub Actieve Belgische audioclub 
http://www.gewal.be Belgische site over zelfbouw Walter is een echte perfectionist in het bouwen van zijn projecten.
http://mywebpages.comcast.net/kidder/Audio/audio.htm Amerikaanse zelfbouwer  Heel mooie speakerontwerpen van Keith
www.quadesl.com Mooie site van Sheldon Stokes. Sheldon heeft 2 mooie Dac ontwerpen op zijn site staan incl. een printlay-out
http://home.planet.nl/~dht_rob/ Site van Direct Heated Rob Mooie en verzorgde site van Rob met heel wat tweaks
http://www.arduman.com/ Site van Adnan een Turkse zelfbouwer Erg mooi site waar niet alleen zelfbouwprojecten op staan maar ook info over Adnan Audiofriends 'All over the World' en hun audioketens.
http://www3.sympatico.ca/r.godmaire/ Canadeense zelfbouwer Rudy bouwt zeer mooi afgewerkte buizenversterkers, echt vakwerk! De site is zowel engels als franstalig.
http://members.home.nl/marco.bouwer   Marco's homepage Nieuwe buizensite van Marco.
http://www.triode.club.tip.nl    Cuno's homepage Cuno's site met veel info over 300B versterkers en ook over de bekende Ariel speakers
http://httpd.chello.nl/~m.heijligers/ Marc's homepage Veel info over modificatie van versterkers e.d.
http://home.hccnet.nl/r.r.meijer  Nieuw! Rudo's homepage Mooie zelfbouwspeaker van Rudo met Scan Speak en Thiel units
http://members.home.nl/ton.van.der.mark/  Nieuw! Ton's homepage Buizensite van Ton met mooi uitgewerkte projecten

Commerciële Site's

http://www.ae-europe.nl Uitstekende trafobouwer en ook componenten zoals JJ-buizen, KR-buizen, Auricaps, en zilverkabel.  Heeft schitterende UGT met amorf kernmateriaal en zilver wikkelingen aan secundaire  kant.
http://www.Angela.com Erg mooie componenten zoals oliefilmcondensatoren, buizen, e.d. Correcte firma die erg vlot levert en een groot assortiment aan onderdelen heeft.
http://www.triodes.nl Buizen en allerlei componenten zoals Kiwame weerstanden Nederlandse firma die in Breda gevestigd is. Ik bestel er o.a. Kiwame weerstanden.
http://members.chello.nl/~m.heijligers/DAChtml/dactop.htm Zelfbouw Dac van Guido Tent en vrienden Bij Guido Tent kan je niet alleen voor hun DAC-project terecht maar ook voor een erg mooie precisie klokje. Echt aanbevolen!
http://www.acoustic-dimension.com   Componenten zoals,AVVT Buizen, Black Gate,Tango trafo's e.d. Rients is hard bezig om mooie producten aan te bieden. Aanbevolen!
Spaekers Corner, Molenstraat 9A 3110 Rotselaar  016/44-60-34 Alles voor de luidsprekerbouwer Bij Speakers Corner kan je niet alleen terecht voor luidsprekers maar ook voor advies en metingen. Jos is zelf een liefhebber in hart en nieren!
http://www.tribute-audio.nl/ Nederlands audiotransformator bouwer Pieter Treurniet is gespecialiseerd in schitterende audiotransformators.
http://www.tentlabs.com/ Modificatie's, precisieklokken voor CD spelers, buizenversterker up-grade's, enz..... Guido Tent was al bekend om zijn mooie klokjes voor de CD speler, maar nu gaat hij nog een stapje verder en verzorgt mooie modificatie's aan allerlei audiotoestellen.