Trinnov

Af en toe kom je eens een nieuw product tegen waar je helemaal van onder de indruk bent. Met Trinnov was dat het geval. Op een show hoorden we dit product en we wisten eigenlijk niet wat het juist inhield. Mhhh, een voorversterker, …. met Dac, Streaming, …. Inderdaad, dat was het allemaal, maar het is vooral een room correctie systeem. Dit hadden we niet verwacht. Snel werd er een afspraak gemaakt en stond de Trinnov bij ons thuis. Ook hier overtuigde het product ons helemaal. Hier moesten we niet verder meer over nadenken want dit product wilde we gewoon aan ons gamma toevoegen.
Trinnov Audio is een jong merk uit Frankrijk en maakt audioprocessoren voor de professionele sector en de consumentenmarkt. Het corrigeren van de negatieve ruimte-akoestiek wordt steeds belangrijker gevonden voor een getrouwe weergave van muziek in de luisterruimte.
Trinnov heeft zijn oorsprong in de mathematica, en door research naar akoestiek hebben ze een eigen reken methode ontwikkeld om het geluid te verbeteren. De rekenmethode werkt met de Finite Impuls Respons (FIR). Het gaat te ver om uit de doeken te doen hoe dat precies werkt, maar in het kort komt het hierop neer dat de frequentie karakteristiek wordt aangepast zonder dat de fase wordt aangetast. De volgende verbeteringen moet de ST2 geven:
Verbeteren van de tonale balans, verbeteren van het geluidsbeeld, verbreden van de “sweet spot.

 

De volgende producten zijn permanent in onze winkel te beluisteren.

 

- ST 2

 

Andere modellen zijn enkel te beluisteren op aanvraag.

Audio is science, music is art !

-

Webdesign by